ΑνακοινώσειςΔελτία ΤύπουΠανελλαδικές

Ευχές Διευθυντή ΔΔΕ Λασιθίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
(https://dide.las.sch.gr)

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Π.Ε. Λασιθίου καλή επιτυχία και ευόδωση στην προσπάθειά τους.

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου σας διαβεβαιώνουμε ότι με τη βοήθεια του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της Π.Δ.Ε. Κρήτης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη διεξαγωγή των εξετάσεων.  Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Προέδρους των Εξεταστικών Κέντρων, τους εκπαιδευτικούς, τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση, για τη συμβολή τους στο δύσκολο έργο της οργάνωσης και διεξαγωγής των εξετάσεων, καθώς και όλους τους  εμπλεκόμενους φορείς για τη συνδρομή τους και την άριστη συνεργασία που έχουμε κάθε χρόνο στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου προς τις οικογένειες των υποψηφίων,  οι οποίες στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι η σύντομη αυτή δοκιμασία δεν είναι η κατάληξη, αλλά η αφετηρία μιας συναρπαστικής διαδρομής στον προσωπικό και επαγγελματικό στίβο της ζωής των μαθητών/μαθητριών μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση των ονείρων των παιδιών μας. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και επίτευξη των στόχων, οι οποίοι με μεθοδικότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Για τον λόγο αυτό, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα πρέπει να  αντιμετωπίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λασιθίου
Κατσαγκόλης Αθανάσιος

Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Τ Ε Μ Α Σ Μετάβαση στο περιεχόμενο