Ανακοινώσεις

Οδηγίες Εκλογικής Διαδικασίας

Με την παρούσα ενημέρωση, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 μεταξύ 09:00 και 17:00, για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ).

Η εκλογική διαδικασία με ηλεκτρονική ψήφο υλοποιείται μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος (σύστημα «ΖΕΥΣ») του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. («Ε.Δ.Υ.Τ.Ε Α.Ε.»).

Τις επόμενες ημέρες θα λάβετε και δεύτερο ειδικό ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο θα περιλαμβάνει την ακριβή εξατομικευμένη διαδικτυακή διεύθυνση (URL), στην οποία θα μπορέσετε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα στις 7 Νοεμβρίου μεταξύ 09:00 και 17:00, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία για τη διαδικασία διενέργειας των εκλογών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο τηλέφωνο 2841340480 (κ. Μιχελάκη Ευθύμιο)

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι την ημέρα των εκλογών θα υπάρχει η δυνατότητα, για όσους αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο εξοπλισμό της ΔΔΕ Λασιθίου.

Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Τ Ε Μ Α Σ Μετάβαση στο περιεχόμενο