Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Πρόσφατα:
ΑνακοινώσειςΔελτία Τύπου

Επιμορφωτική Συνάντηση του Προσωπικού της ΔΔΕ Λασιθίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
(https://dide.las.sch.gr)

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αντώνη Στρατάκη της Π.Ε. Λασιθίου, επιμορφωτική συνάντηση των υπαλλήλων και στελεχών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου από τη Διευθύντρια της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Διοικητικής, Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης κα Ανδρεαδάκη Βασιλεία.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά και αναλύθηκαν διάφορες διοικητικές εργασίες που απασχολούν τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στο καθημερινό τους έργο, καθώς και τα στάδια ροής τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον πρόσφατο (Ιούλιος 2022) Κώδικα Ηθικής και Επαγγελματικής Συμπεριφοράς Υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα.

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλης Αθανάσιος που είχε απευθύνει και τη σχετική πρόσκληση στην ΠΔΕ Κρήτης, αφού ευχαρίστησε την κα Ανδρεαδάκη για την παρουσία της, τόνισε ότι τέτοιου είδους συναντήσεις αποτελούν ένα επιπλέον εφόδιο στο ήδη άρτια καταρτισμένο προσωπικό της ΔΔΕ Λασιθίου και πρότεινε να συνεχιστούν και επιμέρους συναντήσεις ανά Τμήμα, σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

 

Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Τ Ε Μ Α Σ Μετάβαση στο περιεχόμενο