ΑνακοινώσειςΔελτία Τύπου

Ενημερωτικές Συναντήσεις ΔΔΕ Λασιθίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
(https://dide.las.sch.gr)

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ΔΔΕ Λασιθίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλη Αθανάσιου, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου έγινε διαδικτυακή ενημέρωση στους νεοδιόριστους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από τους/τις Προϊσταμένους/ες  των Τμημάτων της ΔΔΕ Λασιθίου. Στη δράση απηύθυνε χαιρετισμό ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Καρτσωνάκης Εμμανουήλ, ευχόμενους στους νέους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά.

Επίσης, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, έγινε δια ζώσης ενημέρωση όλων των Διευθυντών/ντριων και Υποδιευθυντών/ντριών των σχολικών μονάδων περιοχής ευθύνης της ΔΔΕ Λασιθίου. Την ενημέρωση ξεκίνησε ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλης και ακολούθησαν οι Προϊστάμενοι/ες των Τμημάτων. Την ενημέρωση έκλεισε, η Προϊσταμένη του Γραφείου Νομικής Υποστήριξης της ΠΔΕ Κρήτης κα. Θεοδοσάκη, η οποία παρουσίασε τη νομοθεσία επί διαφόρων θεμάτων που άπτονται της σχολικής καθημερινότητας και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις και μελέτες περίπτωσης που αναφέρθηκαν.

Τέλος, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ο Διευθυντής της ΔΔΕ Λασιθίου θα παραστεί στον αγιασμό του 1ου και 2ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια, από κοινού με τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΠΔΕ Κρήτης κ. Καρτσωνάκη, θα παραστούν στον αγιασμό των σχολικών μονάδων Γυμνασίου, ΓΕΛ, Π.ΕΠΑΛ και ΕΚ Νεάπολης.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

 

Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Τ Ε Μ Α Σ Μετάβαση στο περιεχόμενο