Διευθυντής


Διευθυντής

Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
Κατσαγκόλης Αθανάσιος, PhD MSc,  καθηγητής Φυσικής Αγωγής – ΠΕ11

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου
Διοικητήριο Λασιθίου
1ος όροφος, 721 00 Άγιος Νικόλαος
Τηλ: 2841340470
E-mail: dntis@dide.las.sch.gr

 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι

Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου, αποτελεί σημαντική πρόκληση για μένα. Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στην εκπλήρωση των πολύπτυχων αναγκών των εκπαιδευτικών λειτουργών, μαθητών και γονέων και κηδεμόνων.

Με βαθιά πεποίθηση ότι ο σημαντικότερος παράγοντας ανάπτυξης και αποτελεσματικότητας στη διοίκηση της εκπαίδευσης είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, δεσμεύομαι σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, αμοιβαιότητας  και σύνθεσης των θέσεων και απόψεων τόσο των Στελεχών και των Εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων που μοχθούν καθημερινά για τη μόρφωση των παιδιών μας, των Στελεχών των Υποστηρικτικών Δομών, των Συνδικαλιστικών Οργάνων όσο και των Διοικητικών Συνεργατών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου που αγόγγυστα προσπαθούν για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη στήριξη των συναδέλφων του Νομού μας.  Ο διασπασμένος ατομικισμός ο οποίος αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή πρακτική, δεν μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στο πολύπλοκο κοινωνικό και σχολικό περιβάλλον.

Η ιδιαιτερότητα της περιοχής μας σε ό,τι αφορά στη δυσχερή μετακίνηση μεταξύ αστικών και κυρίως μη αστικών σχολικών μονάδων, κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη, και την δική μου ευθύνη μεγαλύτερη, για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας.

Με αυτές τις σκέψεις και την πεποίθηση ότι η παιδεία με τις πηγαίες αξίες που καλλιεργεί μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, σας χαιρετώ από τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου και εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους υγεία και καλή επιτυχία στο πολύπλευρο έργο της κοινής προσφοράς μας, που θα προάγει την παρεχόμενη εκπαίδευση των νέων μας, οι οποίοι ενσαρκώνουν την ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθίου

Αθανάσιος Κατσαγκόλης PhD, MSc.

Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Τ Ε Μ Α Σ Μετάβαση στο περιεχόμενο