Φυσική Αγωγή

Επιτυχία του 1ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

   

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η  Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

ΕΥΡΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

  Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Λασιθίου, συγχαίρουν τα κορίτσια της ομάδας ποδοσφαίρου του 1ου  ΓΕΛ Ιεράπετρας και τους συναδέλφους καθ. Φυσικής Αγωγής κ. Σιδηροπούλου  και κ. Ασπραδάκη Γιώργο, για την μεγάλη τους επιτυχία, την κατάκτηση της 3ης  θέσης, στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ΓΕΛ και  ΕΠΑΛ. Τέτοιες επιτυχίες αντανακλούν σ’ όλο το νομό μας

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και στις εξετάσεις, προαγωγικές και πανελλαδικές και ελπίζουμε σε ανάλογες επιτυχίες κάθε χρόνο.  

Άγιος Νικόλαος 27/04/2017

Ο Δ/ντης Β/θμιας Λασιθίου

 

Και Πρόεδρος της ΟΕΣΑΔ Λασιθιου     

ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

1-gel

2-gel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ομάδα:
Δρακωνάκη Ειρήνη
Ραινακη Γωγώ
Δοργιάκη Ειρήνη
Χριστοδουλάκη Νικολέτα
Παναγιωτάκη Κατερίνα
Καλύβα Κατερίνα
Μυρτολαρι Αρτιντα
Μυρτολαρι Αρντιανα
Χότζα Χαμιντε
Κωνσταντακη Ιωάννα
Ντελη Αφροδιτη
Τζανακη Σταυρούλα
Ζαμπετάκη Αργυρώ

 

Αποτελέσματα αγώνων και τις νικήτριες ομάδες της Α΄ Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος

Παρακαλώ δείτε στο συνημμένο τα αποτελέσματα των αγώνων και τις νικήτριες ομάδες της Α΄ Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος για μαθητές και μαθήτριες Λυκείων 2015 ομάδες του Νομού μας θα αγωνιστούν με τις αντίστοιχες του Ρεθύμνου διεκδικώντας την πρόκριση τους στον τελικό για την Κρήτη και μέσω αυτού για τους τελικούς Ελλάδος. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση πρόκρισης στους τελικούς Ελλάδος και κατάληψης μιας από τις τρεις πρώτες θέσεις άμεσα οι συμμετέχοντες επωφελούνται από το Μπόνους Μορίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!!!

Οι Αγώνες που οι Σχολικές μας ομάδες θα δώσουν στη συνέχεια, τουλάχιστον με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό είναι:

01-03-2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΛΙΝΤΟ Ηρακλείου η Πετοσφαίριση με την Ομάδα Κοριτσιών να αγωνίζεται τα ημιτελικά στις 10:30 και αυτή των αγοριών στις 12:00. Σε περίπτωση πρόκρισης τους θα αγωνιστούν στις 16:00 στους Τελικούς,

09-03-2016 στο ίδιο γήπεδο και με το ίδιο πρόγραμμα οι Ομάδες της Καλαθοσφαίρισης και

21-03-2016 στο Ρέθυμνο με ανάλογο πρόγραμμα οι ομάδες Ποδοσφαίρου.


Η ομάδα Φυσικής Αγωγής Λασιθίου

«Επιστρέφει» το πρόγραμμα E-learning του ΕΥΖΗΝ

 

Έναρξη 2ου κύκλου προγράμματος διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ

 

Το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης (e-learning) του ΕΥΖΗΝ επιστρέφει μετά τη μεγάλη απήχηση που σημείωσε ο 1ος κύκλος του στην εκπαιδευτική κοινότητα. O 2ος κύκλος του προγράμματος θα ξεκινήσει στις 01/06/2015 και απευθύνεται σε διορισμένους εκπαιδευτικούς που διαθέτουν εξαψήφιο Αριθμού Μητρώου, καθώς και σε αναπληρωτές, ωρομίσθιους και εκπαιδευτικούς ιδιωτικών σχολείων. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 25/05/2015 έως 29/05/2015 μέσω της ιστοσελίδας του ΕΥΖΗΝ, και οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Μετά τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού θέσεων οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του προγράμματος, ο οποίος προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

 

To πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης του ΕΥΖΗΝ απαρτίζεται από μια σειρά διαλέξεων στα γνωστικά αντικείμενα της διατροφής, της σωματικής δραστηριότητας και της ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων, αλλά και σε ευρύτερα θέματα που αφορούν τη διατροφή του ανθρώπου. Στόχο έχει την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, έτσι ώστε, μέσω δράσεων αγωγής υγείας στο χώρο του σχολείου, να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνηθειών τρόπου ζωής των μαθητών τους, να προωθήσουν την υγιή σωματική τους ανάπτυξη και την πνευματική τους απόδοση και τελικά να προάγουν την υγεία τους. Πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του προγράμματος τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρείτε εδώ. Για να ενημερώνεστε σχετικά με το πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεκπαίδευσης και τις υπόλοιπες δράσεις του ΕΥΖΗΝ, μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε στο newsletter και στο facebook του Προγράμματος.