Δράση εκπαίδευσης καθηγητών Πληροφορικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ19-20
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Πανεπιστήμιο Κρήτης σας προσκαλεί στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, που διοργανώνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 στην πόλη του Αγίου Νικολάου, με ώρα έναρξης 14.00.
Το σεμινάριο υλοποιείται στα πλαίσια της Δράσης Α8 του έργου ΣΤΗΡΙΖΩ, και στοχεύει στην εκπαίδευση των Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ 19-20), στη χρήση και αξιοποίηση τόσο των υφιστάμενων υποδομών ΤΠΕ όσο και των υποδομών που εγκαθίστανται στα πλαίσια του «Ψηφιακού Σχολείου». Επισημαίνεται ότι όσοι Καθηγητές Πληροφορικής έχουν ήδη παρακολουθήσει τα αντίστοιχα σεμινάρια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Το σεμινάριο θα έχει τη μορφή ζωντανής αναπαράστασης σε εργαστηριακό περιβάλλον, θα έχει διάρκεια έξι εκπαιδευτικές ώρες, με εισηγητές εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Κρήτης. Θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:


• Εισαγωγή στο Έργο ΣΤΗΡΙΖΩ
• Η νέα υπηρεσία επικοινωνίας & συνεργασίας του ΠΣΔ
• Το πληροφοριακό σύστημα helpdesk.sch.gr
• Η νέα υπηρεσία βίντεο του ΠΣΔ
• Διαδραστικοί Πίνακες
• Εγκατάσταση και παραμετροποίηση squid σε Ubuntu LTSP Server

Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του 2ου
Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να πραγματοποιήσετε είσοδο στο http://training.sch.gr/ με τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, περιοχή Ξηρόκαμπος, τηλ. 28410-24586.
Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
801-11-801-81 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έγγραφα