Νέος τρόπος δημοσίευσης εκδρομών στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Λασιθίου

Αγαπητοί  συνάδελφοι,

προκειμένου οι αναρτήσεις των εκδρομών των Σχολικών Μονάδων να γίνονται άμεσα, από τώρα και στο εξής θα παρακαλούσαμε να ακολουθείτε  την παρακάτω διαδικασία.

Στέλνετε email αποκλειστικά στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με

Θέμα: Προκήρυξη εκδρομής του (Σχολική μονάδα) στη/ο (Προορισμός)

Στο σώμα του κειμένου μπορείτε να γράψετε την προκήρυξη ή να την κάνετε επικόλληση από το έγγραφό σας χωρίς λογότυπα, εικόνες κλπ.

Προσοχή: ΔΕΝ βάζετε κανένα συνημμένο!!! και υποχρερατικά θα πρέπει να υπάρχει το παραπάνω θέμα.

Παράδειγμα:

 ekdromes

 

Η ανάρτηση θα γίνεται αυτόματα γι’ αυτό παρακαλούμε να ελέγχετε το περιεχόμενό του email σας πριν προχωρήσετε στην αποστολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπάνω email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) δεν είναι για επικοινωνία παρά μόνο για την αυτοματοποιημένη ανάρτηση των εκδρομών σας. Επίσης στο εξής δε χρειάζεται να στέλνετε τις προκηρύξεις σας ούτε στο email της Διεύθυνσης ούτε στο email του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.